aneli Ahmić
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub

Marko Janjušević Janjuš sinoć je pred svima ponizio Aneli Ahmić koja nosi njegovo dete. 

Janjuš je istakao da sa Aneli nikada ne bi imao dete. Aneli je danima nezadovoljna tretmanom Janjuševića koji se loše ophodi prema njoj i nakon saznanja da će postati roditelji, zbog čega i dalje razmišlja o abortusu. 

- Ti umesto da kažeš da te zanima da šta će biti sa detetom, ne, on govori: "Ja ću vam pokazati šta se ovde dešava". Treba ženi da pokažeš šta je - rekla je Aneli.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Lično sa njom ne bih imao dete, nikada, kada sam video šta se dešava, video sam i ranije koliko je sati, ali sam pokušavao da sve to ispravim, nije moglo, ali je došlo ono pravo šta sam mislio. Sa mnom si pokušavala da radiš sve ovo, neće ti proći. Budeš li nastavila da me nerviraš i urnišeš, ja ću ti doći glave - rekao je Janjuš, pa je dodao:- Ne mogu da verujem da sam bio nepažljiv sa ovakvom ženom. Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni i da ćemo da imamo probleme! Ona da je normalna nikakvih problema ne bi bilo, ali je ovako situacija stravična! Ne mogu da shvatim da žena ne zna gde udara i da je ovoliko luda. Neću da je štedim, pa nek je još 100 puta trudna!

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Janjuševa žena tužila Aneli 

Sinoć je tokom emisije Milan Milošević otkrio da je Ena Janjušević tužila Aneli Ahmić. Janjuš je njenu odluku podržao i smatra da je ispravno to što je uradila. 

- Pozdrav za taštu, jedva čekam da je vidim na sudu dal je lepa Ena - poručila je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading