Anđela Đuričić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić progovorila je u jednoj emisiji, nakon duže medijske ilegale, o raznim stvarima i situacija iz rijalitija o kojima nije u prvi mah želela da priča, a jedna od tih je i njen odnos sa Zvezdanom, ali i Anom Ćurčić.

Anđela je javno priznala, prvi put, da smatra da su Ana i Zvezdan imali neki dogovor pre ulaska u rijalitiji, koji očigledno nije uspeo.

- Teško je dogovorenu priču sprovesti u rijalitiju. Da su neki plan imali, verovatno da jesu, pa se otrgao kontroli, oni to najbolje znaju. Društvene mreže i isečci od nekoliko sekundi mnogo toga pokažu. Kad sam videla neke stvari, videla sam da je bilo nekih navoda i signala. Pomišljala sam da je neki plan postojao - rekla je ona.

Anđela Đuričić

Foto: TvPink

 

Đuričićeva je otkrila i kako je reagovala na činjenicu da je Aleksandra Nikolić bila pobednica te sezone Zadruga.

- Moja Aleksandra Nikolić je zato bila pobednica Zadruge 6, jer je iskrena. Ana je bila ubeđena da će osvojiti prvo mesto. Na kraju je kuma bila dugme u ovom slučaju, ja sam to sve ispratila. Ja sam pozvala da svi glasaju za Aleksandru, a ne za tu ženu. Publika je to osetila, i to je glavni razlog što nije pobedila - nikad nije bila iskrena. Svako može da uđe na komentare ispod mojih i njenih videa i da uporedi ko je koliko bio iskren. Ona je svakim danom kopala samu sebe sve više. Zato nije pobedila. Da je Ana bila iskrena uzela bi prvo mesto, ali ona ni za šta nije bila iskrena. Faca njena u tom momentu proglašenja pobednika je bila hit, a moja sreća neopisiva. Da je pobedila ne bi bilo fer - zaključila je Anđela u emisiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading