Mihailo Janjusevic
Foto: Alo/Alo

Marko Janjušević Janjuš, poznat kao učesnik rijalitija “Zadruga” i bivši košarkaš, ostavio je pre tri dana oproštajno pismo na Fejsbuku za svog pokojnog brata Mihaila Janjuševića.

Mihailo je tragično preminuo u 27. godini.

U svom emotivnom oproštajnom pismu, Marko je opisao njihovo detinjstvo i najlepše zajedničke trenutke. Između ostalog, napisao je: "Da smo se barem zagrlili kao nekada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša kad si me najviše voleo od svih…".

Marko je takođe spomenuo njihove pokojne roditelje u svom pismu. Napisao je: "Brate moj večeras idemo našoj kući kod majke naše i oca i brata… Oni te lepoto moj čekaju, ali se više nećeš vratiti u ovaj grad".

Sahrana Mihaila Janjuševića održana je 27. decembra 2023. godine na groblju “Dvorine” u rodnom Prijepolju. Marko je bio prisutan na sahrani i izrazio je svoju tugu i bol4. U jednom trenutku, dok su spuštali Mihailov kovčeg, Marko je rekao: "Gde ćeš, mali brate moj, nemojte ga zakopavati".

Ova tragična priča je duboko potresla sve koji su je čuli. Iz Markovih reči se moglo osetiti koliko je voleo svog brata i koliko mu nedostaje. Njegovo oproštajno pismo je bilo puno emocija i sećanja, a njegova tuga na sahrani je bila očigledna. Ova priča je podsetnik na to koliko je važno ceniti svaki trenutak sa voljenima, jer nikada ne znamo šta nam sutra donosi.

Brojevi telefona za pomoć SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu - Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading