Fren Drešer
Foto: AP/Tanjug/Ap

Fren Drešer, zvezda svojevremeno popularnog sitkoma "Dadilja", uverena je da je rak zadobila kao posledicu traume od silovanja.

Ona ističe da trauma zbog seksualnog zlostavljanja koje je dožovela 1985. godin nikada nije zacelila, a karcinom joj je dijagnostikovan 15 godina kasnije.

- Doživela sam traumu kao žrtva silovanja i godinama se nisam bavila time kako je to emocionalno uticalo na mene, jednostavno sam nekako nastavila sa svojim životom, - rekla je Drešer na predstavljanju svoje knjige.

Fren Drešer

Tanjug/Ap

 

- Amerikanci su izloženi otrovima, hroničnim bolestima i ovisnosti o drogama-  govori Drešer naglašavajući kako je potrebno istražiti šta slabi naš imunološki sistem, te zašto dolazi do pojavljivanja hroničnih bolesti. Zbog svega što joj se dogodilo, Drešer je osnovala neprofitnu organizaciju "Cancer Schmancer", koja je posvećena borbi protiv raka kod žena. Organizacija je osnovana 2007. godine.

 Ona takođe smatra da postoji preveliki uticaj hemikalija, proizvoda jakog mirisa, industrijski uzgajana hrana i sredstva za ličnu negu, te naglašava kako bi trebalo da se ljudi vrate u vremena kada se hrana uzgajala u vrtu naše bake.

Premlada sam za ovakvu DIJAGNOZU: Poznata GLUMICA i zvezda "Beverli Hilsa 90210" boluje od NEIZLEČIVE bolesti!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading