Tea Tairović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih zvezda na estradi, ali malo ko zna da njen muzički put nije bio nimalo lak. O tome je govorila njena majka, Božica Malević.

Božica, iako često prisutna u medijima, nije mnogo puta govorila o odrastanju svoje ćerke, njenim usponima i padovima, kao i o vrtoglavom uspehu koji je Tea postigla.

Kako je rekla, Tea je od malih nogu pokazivala talenat i ljubav prema muzici, zbog čega je čak petnaest godina pohađala plesnu školu.

Božica Tairović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Išla je na balet, pa u plesnu školu, tako da me njena odluka da se bavi muzikom nije iznenadila. Razgovarale smo o tome da mora da se školuje, bilo da je u pitanju muzička škola ili psihologija koju je upisala - rekla je Božica.

Kao i svaka majka, Božica je verovala u uspeh svoje mezimice, iako nije sve uvek išlo kako su zamislile.

- Iskreno, imali su njeni drugari u školi predrasude, pogotovo kad se prijavila za „Zvezde Granda“. Mali krug oko nje je razumeo i odlazio na njene lokalne svirke, u Novom Sadu i u okolini. Nastavnici nisu imali razumevanja, ali ona je ostala svoja. Sve je sama pregurala, jednostavno se nije mnogo potresala i verovala je da će se dokazati. Bila je odličan đak pa im je zapušila usta na neki način - prisetila se pevačicina mama.

Mama Tee Tairović o ćerkinom učešću u Zvezdama Granda

Na pitanje voditeljke koliko je teško podnela Teino učešće u „Zvezdama Granda“ i da li se seća ko joj je davao najveću podršku, pevačicina mama je odgovorila:

- Kada je došla do finala, Jelena Karleuša joj je rekla da joj fali energije i to kao da je bila inicijalna kapisla da se bolje spremi. Jelena je baš podržavala, čak je Tea jednom pevala i njenu pesmu u takmičenju. Marija Šerifović je imala jako lepe komentare za nju, Šaban Šaulić, braća Matić, eto tako, te ostvarene zvezde - sa osmehom se prisetila i osvrnula na period posle takmičenja, kada je usledila ona prava borba.

Kako je Božica ispričala, Teu je savetovala da bude strpljiva i marljiva, a da će uspeh i rezultati doći.

I kako kaže, baš tako je i bilo, a danas je najponosnija na uspeh svoje ćerke u kojem je učestvovala godinama iako je Tea često na meti negativnih komentara.

- Uvek će biti svakakvih komentara. Nedavno, kada je Tea polomila ruku i tad su je dočekali na nož. Povredila je ruku i napukla joj je kost, a ona, pošto nije imala strašne bolove, odlučila je da ne otkazuje nastupe i ispoštuje svoju publiku što su oni sa radošću dočekali, a neki su komentarisali: „Zar ti nije dosta novca, nego moraš i polomljena da pevaš? Je l’ si toliko alava?“ - ispričala je Božica za Grand, te je istakla da ne mari za loše komentare jer će ih uvek biti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading