Eden Golan
Foto: Profimedia/Profimedia

Ovogodišnja predstavnice Izraela na Evroviziji, Eden Golan, svojom pojavom i nastupom na ovom takmičenju izazvala je brojne nemire.

Po završetku Evrovizije Eden se vratila u Izrael, a sada se oglasila na svom Instagram nalogu gde je sumirala utiske sa takmičenja.

- Odakle da počnem? Prvo bih htela da kažem da sam ponosna na to koliko smo daleko stigli. Zahvalna sam na privilegiji da predstavljam svoju zemlju, posebno u ovim teškim vremenima. Od trenutka kad smo započeli ovo putovanje, naš cilj je uvek bio podeliti snažan glas Izraela na jednoj od najvećih scena. Mislim da smo to i postigli. Reći da je bilo lako bila bi laž, ali vaša podrška i ljubav dale su mi snagu da nastavim i dam apsolutno najbolju izvedbu koju sam mogla - napisala je Eden, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

 

- Želela bih da se zahvalim svima koji su me podržavali iz celog sveta, mojoj zemlji, članovima delegacije i mojoj porodici koju jedva čekam da vidim i zagrlim. I naravno, hvala svima koji su glasali jer smo zahvaljujući vama stigli dovde. Volim vas. Na kraju, svoje učešće na Evroviziji posvećujem glasovima koje ne možemo da čujemo - taocima. Očajnički čekamo da se vratite kući - napisala je Eden Golan na pomenutoj mreži.

Po dolasku u Izrael briznula u plač 

Eden se po završetku takmičenja vratila u Izrael, a na aerodromu ju je sačekao doček.

Ona je po izlasku iz aviona nosila zastavu Izraela, kojom je mahala. 

Eden je potom svim prisutnima zapevala pesmu kojom se predstavljala na Evroviziji.

Evrovizija 2024

Foto: Printscreen/instagram

 

- Najtoplija dobrodošlica kući - naznačila je Golan u objavi.

Pored članova porodice nju su na aerodromu sačekali i brojni fanovi.

- Moje srce je puno! Moja stena, moja porodica! Volim vas, ljudi - poručila je predstavnica Izraela, koja je završila u suzama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading