Jelisaveta
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić razvode se nakon sedam godina braka iz koga imaju dvoje dece, sina Bogdana i ćerku Petru. 

Nakon što su se našli u žiži javnosti zbog razvoda, mnoge je zaintrigirao njihov život i prošlost. 

Glumica je rođena 13. novembra 1988. godine u Beogradu i ima čak 36 godina, što mnogi ne bi ni naslutili po njenom izgledu.

jelisaveta orašanin

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Završila je nižu muzičku školu i naučila da svira klavir i gitaru, a 2011. godine diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi čuvenog Dragana Petrovića Peleta. 

U klasi sa njom bili su i poznati glumci: Miloš Biković, Anja Alač, Tamara Dragičević, Nina Janković Dičić, Miodrag Radonjić. 

Jelisaveta Orašanin

Instagram

 

Jelisavetini počeci na filmu bili su u ostvarenju "Elipsa" u kojem je igrala prostitutku.  Nagrađena je Zlatnom antenom na Fedis festivalu za ulogu "Totalno novi talas".

Uloge sa kojima se takođe proslavila i u kojima je najviše zapažena su: „Vojna akademija 2“, „Kako su me ukrali Nemci“, „Pevaj, brate“, „Amanet“, „Andrija i Anđelka“.

Takođe izdvojila se ulogom u seriji "Ubice moga oca". Veliku pažnju su privukle eksplicitne scene između nje i glumca Predraga Bjelca. Jelisaveta je izjavila da je na sebi imala kupaći kostim i da nema osećaj stida. 

Jelisaveta Orašanin

Foto: Printscreen/instagram

 

Od 2013. godine član je Beogradskog dramskog pozorišta, a poznatije predstave u kojima je zaigrala su: „Pomorandže za zbogom“, „Moje dete“, „Harold i Mod“, „U pola cene“, „Dnevna zapovest“, „Mobilni“, „Tri klase i gospođa Nušić“...

Podsetimo, iako se Jelisaveta i Miloš rastaju, glumicina sestra Milica se obratila Teodosiću i čestitala mu rođendan dirljivom fotografijom, a više možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading