Jelisaveta, Miloš
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kako je Alo! saznao, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da se razvedu nakon sedam godina braka. 

Njihova ljubavna priča počela je krajem 2016. godine u Rusiji, gde je Miloš tada igrao. Na samom početku, trudili su se da svoju vezu sačuvaju od očiju javnosti, a navodno je Miloš insistirao na upoznavanju sa glumicom. 

Teodosiću se Jelisaveta dopala i pre nego što ju je prvi put video, pa je od njegove i Jelisavetine zajedničke drugarice, kreatorke Milice Opačić, navodno zatražio da ga upozna sa glumicom. 

Glumica je u to vreme u javnosti i dalje često bila zbog veze koju je imala sa Vukom Kostićem, dok je košarkaš bio miljenik žena i važio je za "najpoželjnijeg neženju".

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Posle samo nekoliko meseci zabavljanja, par je odlučio da vezu ozvaniči brakom. Svadbena proslava održana je u jednom beogradskom restoranu u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog sveta.

Od tada, juna 2017. godine počinje njihova idila i Jelisavetin život iz bajke, na kojem su joj mnogi zavideli - putovanja, izlasci, skupoceni komadi....

Nakon svadbe, par je živeo u Americi, gde je Teodosić dobio profesionalni angažman. 

Jelisaveta je 2019. godine rodila ćerku Petru, a već krajem iste godine seli se u Bolonju sa porodicom. Kako bi se lakše uklopila tamo, navodno je upisala i časove italijanskog jezika. I posle četiri duge godine, na kraju su se ipak porodično vratili u Srbiju.

- Vrlo mi prija. Volim Srbiju i radujem se što ću imati vremena za svoje prijatelje, porodicu, posao. Veoma sam srećna - istakla je ona po konačnom povratku u prestonicu, kada je priznala i da ne razmišlja o ponovnoj selidbi, ali da ne beži od nje.

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Glumica je otkrila da li joj teško pada da uskladi privatni, porodični i poslovni život, kao i kako joj to polazi za rukom.

- Osoba sam koja ima mnogo energije. Što više zadataka imam, to više energije imam, tako da meni to sve stvarno sa lakoćom ide. Naravno, imam podršku porodice i roditelja, koji i uvek uskaču kada je to potrebno.

Inače, Jelisaveta već dugo skoro da uopšte nije objavljivala fotografije sa Teodosićem. Najčešće se na njenom Instagram profilu mogu videti momenti sa luks putovanja, fotografije i snimci iz noćnog života, skupoceni stajlinzi, trenuci sa kolegama i sa snimanja ili predstava.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading