Keba i Ceca
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

U novoj emisiji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do neočekivanog "sukoba" između Dragana Kojića Kebe i Svetlane Cece Ražnatović.

Budući da je žiri u izmenjenom sastavu, ovo se donekle i očekivalo, ali nije potrajalo, budući da se sukob prebacio sa njih, na Sašu Popovića i Cecu.

Htela sam da kažem samo da je Keba nagluv - rekla je pevačica nakon čega je Kojić obrazložio zbog čega nije dao glas takmičarki.

Ceca

Foto: privatna arhiva

 

- Ja sam samo rekao da je nestabilno otpevala. A, postoje i ukrasi koji ne idu - rekao je pevač, ali je Ceca ostala pri svom stavu da Kojić nije u pravu, a onda se umešao Saša.

- Onog trenutka kad si s njom otpevao „U snu ljubim medna usta“, tad ti je krenula karijera - rekao je Popović, a Ceca mu je žestoko odbrusila.

Keba

Foto: Nalbantjan

 

- Videla sam ti po faci! Zbrčkao si se od bola, zbrčkao si se od tuge - rekla je Ražnatovićeva, nakon čega je Sasa prasnuo u smeh.

Podsetimo, Ceca je i sama nedavno prokomentarisala promene u Zvezdama Granda, a dotakla se i odlaska Ane Bekute, koju je zamenio Dragan Kojić Keba.

- Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče - rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: "Koji njegov kandidat? Saša Popović... Neka pazi da ne izgori" - rekla je Ceca u svom šaljivom maniru za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading