INDIRA RADIĆ ODLUČILA DA SE POVUČE! Pevačica iznenadila izjavom: Bolje sada, nego kasnije da plaćam lečenje!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Indira Radić odlučila je da se povuče iz medija i napravi balans privatnog i poslovnog života. Iako je izgradila zavidnu karijeru, sa mnogobrojnim hitovima, odlučila je da prikoči.

Naime, pevačica prizanje da slava ima svoju cenu koju ona nije bila spremna da podnese, pa se odlučila na korak koji je mogao da ostavi ozbiljne posledice po njenu karijeru, ipak mir joj je bio bitniji. 

- Ja sam ranoranilac jer nekako sam shvatila da je život kratak i da treba ga iskoristiti na najbolji mogući način. Trudim se da živim koliko mogu zdravo zato sam se povukla i negde sam se sklonila zato što je to sve prezasićenje organizma. Godinama trajem i dođe kulminacija kada kažem: „Bolje je da se sklonim i živim normalno nego da plaćam lečenje“ - rekla je pevačica tom prilikom.

INDIRA RADIĆ ODLUČILA DA SE POVUČE! Pevačica iznenadila izjavom: Bolje sada, nego kasnije da plaćam lečenje!

Printsc Pink

 

Indira će uskoro obradovati fanove novim iznenađenjem koje im je spremila.

- Spremam novi cd, biće i Arena da li ove ili sledeće godine zavisi od albuma - otkrila je pevačica za Prvu.

Podsetimo, Indira ima samo sina, ali ne krije da joj je uvek bila želja da dobije ćerku, a takvo nešto je doživela kada se njen naaslednik oženio.

- Otkako se moj sin oženio i doveo snajku Elinu, ja sam dobila ćerku. Ceo život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom - kazala je Indira svojevereno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading