Saša Popović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Folk pevačica Indira Radić danas ima zavidnu karijeru, puno hitova  i živi lagodnim životom, međutim, nije uvek bilo tako.

Davne 1996. godine Indira je ostala bez dinara, pa se u kritičnom trenutku obratila nikom drugom do nekadašnjem direktoru Granda, Saši Popoviću.

Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa Južnim vetrom, a zatim i jedan album 1995. godine za PGP RTS, kada je ogromnu popularnost dožive hit "Srpkinja je mene majka rodila".

Saša i Indira

Foto: Alo ilustracija

 

Ipak, nakon ove numere, Indira je bankrotirala, pa je odlučila da se obrati Saši.

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: Jel možete vi meni nešto da uradite? Ja para nemam. Ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra - ispričao je Saša Popović u emisiji Veče sa Indirom Radić na Grand televiziji 2014. godine.

Nakon te situacije, Indira je nastavila uzlaznom putanjom, pa je izgradila uspešnu karijeru sa brojnim hitovima.

Podsetimo, Indira je jednom prilikom otkrila detalje o skandalu kada se našla na spisku Sašinih ljubavnica i objasnila koliko joj je tom prilikom bilo neprijatno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading