Veljko Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Veljko Ražnatović, danas je u srećnom braku sa suprugom Bogdanom, međutim, pre nego što je odlučio da se skrasi, Ražnatović je imao podugačak spisak devojaka sa kojima je bio.

Na njemu su se našle mnoge poznate devojke, među njima Ana Rajković i Maša Terzić, ali malo ko se seća da je bivša devojka Veljka Ražnatovića i voditeljka Ksenija Bujišić.

Veljko Ražnatović

Foto: Printscreen/instagram Veljko Ražnatović

 

Njihova veza je davne 2016. godine, privukla pažnju domaće javnosti, a oni su jednom prilikom dali i zajednički intervju:

- Veljko je mlad, zgodan, lep, kulturan i talentovan mladić, te je potpuno normalno da je fatalan za nežniji pol, a meni, kao njegovoj devojci, to svakako prija- izjavila je Ksenija.

Potom se nadovezala:

- Komentara će biti uvek i pozitivnih i negativnih, a ja sam veoma sigurna u sebe, svoj život i izbor. S bilo kakvim komentarima na račun naše ljubavi nemam apsolutno nikakav problem - govorila je tada Bujšićeva.

Ni Veljko nije štedeo reči o tadašnjoj devojci:

- Ksenija je prvenstveno najiskrenija i najnasmejanija devojka koju sam video u svom životu. To je neka hemija kojoj od samog starta nisam mogao da odolim- izjavio je Veljko.

Ksenija je danas voditeljka na jednoj televiziji, takođe ostvarila se i ulozi majke i porodične žene.

Podsetimo, Veljko sa svojom suprugom Bogdanom očekuje rođenje trećeg naslednika.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading