PROSLAVIO ROĐENDAN U DVORCU Sin Đorđa Balaševića napravio žurku za pamćenje, evo ko je pevao! (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Producent Aleksa Balašević proslavio je u nedelju 29. rođendan u dvorcu Mokrice u Sloveniji.

U društvu porodice i prijatelja Balašević je uživao u zabavi, na kojoj je pevala Maja Berović.

Rođendanska žurka trajala je do ranih jutranjih časova, a delić vesele atmosfere u zamku, Aleksa je preneo na svoje društvene mreže.

U zabavi je uživala i njegova ćerka Vera, koja je nedavno napunila godinu dana.

Podsećamo, Aleksa Balašević saopštio je nedavno putem društvenih mreža da je pevačica Maja Berović dobila ulogu u njegovom filmu "Megdan" te ne čudi prijateljski odnos koji su razvili. Kako je tada otkrio ona će u filmu igrati Moldavku.

- Za sve vas što pitate, istina je da Maja Berović igra u filmu "Megdan". Holivudski reditelj i naš koproducent, legendarni Todor Čapkanov dodelio je Maji veliku ulogu u Moldaviji. Maja je naučila rumunski, tako da su najpoznatiji moldavski i rumunski glumci, kao što su Ion Behet, Genadi Boyarkin i ostali bili oduševljeni. Takođe i naši glumci. Maja je dokazala velikom reditelju i kolegama glumcima da je dokazana umetnica i da lako menja discipline. Uskoro više, hvala svima - napisao je Aleksa.

Inače, naslednik kantautora Đorđa Balaševića, je prošle nedelje u Hramu Svetog Save krstio ćerku Veru, proslavivši ujedno i njen prvi rođendan.

Čin krštenja obavio je patrijarh srpski Porfirije, koji je prošle godine venčao Aleksu i njegovu suprugu Nikolinu.

Aleksa je nedavno napustio porodičnu kuću u Novom Sadu i sa suprugom i ćerkicom se preselio u Maribor.

On je doneo odluku da krene svojim putem, a na društvenim mrežama je podelio fotografije svog novog doma, koji je okružen prirodm, iako je u urbanom naselju.

Mladi producent često na društvenim mrežama deli kako provodi vreme u novoj porodičnoj kući, a sudeći po fotografijama, najviše uživa mala Vera Balašević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading