SESTRA UKI Q SASLUŠANA U POLICIJI Pristala da krivično goni supruga koji ju je brutalno pretukao
Foto: Alo/ilustracija

Novi detalji slučaja sestre popularne tiktokerke koja je pristigla na ispitavanje zbog krivičnog dela Nasilje u porodici, u postupku koji se vodi protiv njenog supruga.

Naime, Sara je ovom prilikom ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.

SESTRA UKI Q SASLUŠANA U POLICIJI Pristala da krivično goni supruga koji ju je brutalno pretukao

Printscreen

 

Imajući u vidu da je okrivljenom D.H. pritvor određen iz razloga jer su postojale osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, u konkretnom slučaju na brutalnu prebijenu sestru tiktokerke i kako je ista ispitana u svojstvu svedoka, prestali su zakonski razlozi za pritvor, zbog čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za ukidanje pritvora i predloženo da se prema okrivljenom izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa Sarom radi daljeg nesmetanog vođenja krivičnog postupka.

Podsetimo, D.H. (23), kome je nedavno određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu S.H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako domaći mediji nezvanično saznaju, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu'', već da ju je samo ''odgurnuo". Prema rečima izvora, osumnjičeni je navodno delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Uhvaćen u laži, Adam Adaktar raskrinkao sam sebe 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading