URAGANKE PONOVO NA OKUPU! Isplivala tajna njihovog dogovora nakon zvaničnog raspada grupe, spominje se ogroman novac
MasanoriJošida/Alo!

Sanja Vučić, Ksenija Knežević Ivana Nikolić spremne su da nastupaju zajedno za onog ko dobro odreši kesu.

Bivše članice grupe "Hurricane" Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić spremne su da opet nastupaju zajedno. One će se bez problema okupiti i pevati na privatnim proslavama i svadbama za 50.000 evra, iako su pre mesec dana započele solo karijere.

- Grupa "Harikejn" je odlično radila, devojke su bile tražene po svim klubovima, ali i privatnim slavljima. Pravile su fenomenalnu atmosferu pesmama, plesom, ali i koketiranjem sa publikom i gostima. Bend se raspao, započele su solo karijeru, ali ih ljudi i dalje traže! Žele da ih slušaju, i to isključivo zajedno! I to ne samo menadžeri klubova već i oni koji organizuju privatna slavlja i svadbe - započinje izvor.

MasanoriJošida/Alo!

 

Prema njegovim rečima, "uraganke" su rešile da podignu sebi cenu:

- Već nekoliko nedelja vlada opšta pomama za njima, ali odbijale su sve ponude, jer im je nuđena cifra za koju su do sada nastupale - 30.000 evra. Ukoliko im neko da više para, rado će pevati zajedno. Njih tri nisu u svađi, redovno se čuju i podržavaju jedna drugu. Zato im i ne bi bio problem da nastupe zajedno, a jedini uslov im je da za to dobiju 50.000 evra! - dodaje izvor.

MasanoriJošida/Alo!

 

On dodaje da se bend raspao jer su Sanja, Ksenija i Ivana želele da zarađuju više novca.

- Honorar im je bio 30.000 evra. Ipak, dok bi novac podelile sa muzičarima, menadžerima i ostalim ljudima koji rade za njih, nije im ostajalo mnogo. Kad su shvatile da pojedinačno mogu mnogo više da zarade, odlučile su da se raziđu - priča sagovornik.

Ovu priču potvrdila je i Ksenija Knežević.

- Ako neko dobro plati, ponovo ćemo se sastati da pevamo na nekoj proslavi ili nastupu. Nas tri smo super, često se dopisujemo i ne bi nam bio problem da pevamo zajedno - kaže Ksenija

OTKRIVAMO ZAŠTO SU RASKINULI RADA I HARIS Veza pevačice i Berkovića pukla zbog njegovih roditelja i verske razlike

Komentari (0)

Loading