VIDI SE DA SAM TE DAVIO Isplivali šok detalji, Uki Q obelodanila razgovor pretučene sestre i zeta (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Tiktokerka i Jutjuberka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, se prvi put oglasila nakon što je sinoć na svom Instagram profilu javno obelodanila da je njena sestra Sara navodno pretučena od strane svog supruga i da joj je tom prilikom naneo teške telesne povrede po licu i vratu.

Naime, poznata Tiktokerka je sada ponovo na pomenutoj mreži objavila stori i izjavila da ne želi od ove situacije da pravi rijaliti, da joj je veoma teško i da niko od porodice neće davati izjave povodom ovog slučaja.

Sada se Una ponovo oglasila i  otkrila nove detalje stravičnog zločina:

- Sara: Mislila sam da sam umrla, jako čudan osećaj kada sam došlan sebi čula sam ga kako je rekao hvala Bogu da si prodisala, ubio bih se da se nisi probudila - napisla je Uki Q na svom Instagram profilu i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Inače, nakon što ju je pretukao on je odvezao u hitnu, Saru i bebu, ostavio kola ispred i pobegao, posle smo saznali  da se krio u žbunu dok mu nisu došli otac i brat - navodno tvrdi mlada Tiktokerka.

- Sara ga je molila da je odveze u bolnicu i govorila mu da neće nikome ništa reći- na šta je on, kako tvrdi Uki Q odgovorio:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ma vidi se da sam te davio- napisala je ona.

OGLASIO SE MUP Zetu poznate Tiktokerke određen pritvor zbog nasilja u porodici, ovo su svi detalji

Komentari (0)

Loading