VODIM RAČUNA SA KIM SPAVAM Edita Aradinović progovorila o ljubavnom životu
Promo

Pevačica Edita Aradinović već nekoliko godina uživa popularnost na muzičkoj sceni, a najveći razlog tome je što iskače iz svakog kalupa.

Iznova iznenađuje publiku i iz svake numere joj "vrišti" ljubav. Razlog tome je njen privatni život, koji joj ispunjava njena jača polovina. 

Alo/ Nikola Todorović

 

- Najbolji lik na svetu, ne mogu to da opišem i ne može da stane u jedan intervju, srčano bih govorila o tome, a trudim se da budem dama. Volela bih da me vidite u belom, imam dosta želja, prvenstveno da smo živi i zdravi, da i dalje radim muziku punim srcem - istakla je pevačica, koja se još uvek nije pojavila u javnosti sa momkom, vešto skrivajući privatnost.

Edita kaže da se njenom momku dopala nova pesma.

- Odlepio je na pesmu kada je čuo, zna je već tri godine, ali kada je čuo sa Džorždijem, rekao je da će biti evergrin.

Alo/ Nikola Todorović

 

Edita tvrdi da postoje stvari preko kojih ne bi prešla ni jednom dečku.

- Ima dosta toga, prevara, dvojni život, velike laži, znamo šta su bele, a šta crne laži. Svašta sam naučila iz prethodnih veza, nisam ogorčena kada pomislim na ljubav, pa da sada imam potrebu da pljujem po muškarcima - zaključila je pevačica.

Edita nije po svaku cenu ulazila u veze, samo kako bi imala nekoga pored sebe, i kaže da se samo za jednog partnera kaje, jer je bio loš čovek.

- Imala sam lekcije, jednu vezu za koju se zaista kajem, nikad nisam bila sa muškarcem koji je loš čovek, što se tog puta desilo i bilo je svakako kratko, i nebitno. Sve ostalo mi je super. Kasno sam to doživela, mislila sam da mi se to neće desiti, zato što stvarno pažljivo biram i vrlo vodim računa o svom privatnom životu i to sa kim se družim, a kamoli sa kim spavam. Tog puta sam se stvarno ogrešila jer je imao ogromnu masku - rekla je pevačica.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Radoznao kao mlad majmun

Komentari (0)

Loading