VRELE SCENE SA POP ZVEZDOM Edita ljubi mlađeg muškarca, intimnim snimkom otkrila sve
Printskrin

Edita Aradinović  važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa javne scene, a njen ljubavni život već godinama intrigira javnost.

Budući da krije emotivnog partnera, a da je u nekoliko navrata javno priznala da je zaljubljena i emotivno ispunjena, novim objavama na Instagram profilu iznenadila je svoje fanove.

Spremajući novi projekt, pop zvezda se odlučila na smeo potez i i objavila isečak spota za novu duetsku pesmu na kom je u strasnom zagrljaju sa dve godine mlađim kolegom Đorđem Ćulafićem, javnosti poznatijem pod pseudonimom Džorži.  

VRELE SCENE SA POP ZVEZDOM Edita ljubi mlađeg muškarca, intimnim snimkom otkrila sve

Printskrin

 

Ljubavne scene koje je Aradinovićeva podelila sa fanovima izazvale su lavinu komentara i više desetina hiljada lajkova, ali se pevačica nije oglašavala povodom mnogobrojnih pitanja da li među njima postoji nešto više od prijateljstva i saradnje na pesmi "Etida".

Podsetimo, Đorđe je napravio ogroman uspeh kada se pre nešto više od pola godine pojavio u jednom popularnom muzičkom takmičenju u kom je zauzeo visoku poziciju i osvojio srca publike širom regiona, a malo nakon toga Edita je putem društvenih mreža redovno hvalila njegov muzički talenat.

OTKRILA VELIKU TAJNU Ceca Ražnatović progovorila o braku sa Arkanom, ovaj detalj javnost nikada nije saznala

Komentari (0)

Loading