MOJ USPEH BOLI! Marić ismevao Jovanu Jeremić u jutarnjem, voditeljka se odmah oglasila (FOTO)
Foto: Printscreen Pink TV

Glavni i odgovni urednik Hepi televizije Milomir Marić u jutarnjem programu potkačio je koleginicu Jovanu Jeremić, a ona je odmah reagovala na njegov komentar.

Jovana Jeremić je sada voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji, a nekada je radila na Hepi televiziji.

Foto: Printscreen Pink TV

 
Vlasnica škole jahanja Nina Šobota, koja je bila gošća u jutarnjem programu na Hepi televiziji kod Milomira Marića je govorila o silovanju u konjičkom sportu, temi koja danima potresa domaću javnost.

Ona je odmah na početku svog gostovanja istakla da je o tome prvo govorila kod Jovane Jeremić u jutarnjem, na šta je Milomir Marić odmah reagovao komentarom:

- Trebalo je da odete u Tužilaštvo, a ne da se žalite jednim novinama, jednoj novinarki", aludirao je rečima na Jeremićevu, dok je gošća govorila: "Ne, ja sam prvo sve ispričala Jovani Jeremić", na šta je Marić komentar podrugljivo odreagovao: "A, onda je to već ozbiljna priča".

Jeremićeva nije želela da ostane imuna na kolegin komentar, ali i na ponašanje voditeljke u jutarnjem koja je sve vreme prevrtala očima na spomen njenog imena.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Šta se dešava na spomen moga imena? Komentari su suvišni! Znam da mnoge moj uspeh boli! Ja sam kolegama sa Hepija dala kontakt i poslala Ninu. Ovo mi je hvala - napisala je Jovana, pa nastavila da objavljuje inserte iz emisije.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Devojčica koja je Alisa u zelji čuda, koja sedi pored Marića, može da se šali sama sa sobom, što uveliko već čini svakojutarnjim ponašanjem i izjavama da treba "cepati novine!", ali se sigurno neće moći šaliti sa Jovanom Jeremić koja je ceo svoj život posvetila uredništvu!

ZAMENILA STARE SILIKONE, STAVILA JOŠ VEĆE? Sanda Afrika operisala grudi, isplivali svi detalji

 

Komentari (3)

Loading
Megan

22.09.2022 11:33

Koji uspeh si dozivela pa su svi ljubomorni? Ti si omrazena u narodu Jovana. Budi spontana,prirodnija i klasicno obucena mozda te neko i zavoli.Ugledaj se na normalne.

Drago

22.09.2022 11:56

Rekorder u samohvalisanju i lečenju frustracija pred javnošću. Žena koju je Marić držao na kratko, otela se kontroli i trajaće koliko i Žika šarenica.

jojo

22.09.2022 12:58

Auu, ženo, Marić te stvorio u Parovima, ćuti, i ponašaj se pristojno. Malo u školu ne bi škodilo i malo kod logopeda, zar ne...