JOVANA JEREMIĆ ODLUČILA DA TUŽI BOGDANA ILIĆA: Baka Prase je zaljubljen u mene! (VIDEO)
Printscreen Pink

Voditeljka Jovana Jeremić iznela je nove šokantne tvrdnje o jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem pod pseudonimom Baka Prase.

- Baka Prase je zaljubljen u mene. On želi da bude sa mnom. On je Petar Pan, dečak zarobljen u telu muškarca. Mnogo je nesiguran dečko u sebe. Trpeo je zlostavljenje u školi, kako sam čula, pa je zato i radio devojčicama na internetu ono što je i sam trpeo u školi.

JOVANA JEREMIĆ ODLUČILA DA TUŽI BOGDANA ILIĆA: Baka Prase je zaljubljen u mene! (VIDEO)

Printscreen Pink

 

- To je trauma kakvu sam i ja prošla, ali je važno istaći da sam ja posle psihičkog zlostavljanja u školi postala dobar čovek, a on zao. To mu ne treba. Ja sam prerasla tu situaciju tako što sam se ostvarila, a on nije. On želi da bude šoumen. Možda da mu Željko Mitrović ponudi neku emisiju.

- Ja njega ne mrzim. Žalim ga. On je nesnađen muškarac kom želim da prestane da mrzi žene. Mislim da je njega odbila neka žena u mladosti, pa zato mrzi žene. On se potajno "pali" na mene jer takvi vole jake žene koje su im potrebne da ih podrže, ali ja ne mogu da ga podržim jer pogrešno radi stvari - dodala je Jeremićeva.

- Ja ne mrzim Praseta. On mi je čak i drag jer lupa gluposti. Ipak, dobiće tužbe. Videću se sa advokatom u subotu. Sve možeš da mi diraš osim obrazovanja i načina na koji sam uspela. Ja nikada nisam oralno zadovoljavala bilo koga da bih imala emisiju. Ja sam trpela sankcije jer nisam htela da budem ljubavnica političaru - istakla je voditeljka.

Ceo intervju sa Jovanom Jeremić pogledajte u video prilogu iznad teksta.

JOVANA JEREMIĆ ODLUČILA DA TUŽI BOGDANA ILIĆA: Baka Prase je zaljubljen u mene! (VIDEO)

Foto: Alo ilustracija

 

VENDI NAPRAVILA HAOS NA VAŠARU Isplivale fotke ludog provoda, a evo ko je pevačici pravio društvo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zoran

23.09.2022 01:05

Ovaj je svakako.idiot ali.ova je podguzna muva Z.M. Namerava da tuzi" prasca" a da ima inicijalno pravno.znanje a nema iako.je papiroloski.pravnik .osnova za tuzbu.nema kako se to iz sadrzaja njenih izjava u.medijima navodi. Dakle njeno.involviranje u sukob" praseta" i "masnikosa je motivisano slihtarskim.motivima

Pa znas me

23.09.2022 08:18

Vidi se nije uzela lekove ne vreme

Zoran

23.09.2022 12:18

Tuzi prasca jer je umislila da je u.nju zaljubljen pa trazi da sud presudom ut rdi.njen subjektivni. osecaj i zabrani.prascu da je voli pri cinjenici.da pracas nijednom.konkludentnom radnjom svija odecanja nije prema kepecu iskazao. Iz navedenog jasno se da zakljuciti opsesivnost tuzulje da sebe i na ovaj simulovani nacin predstavi javnosti.