ĐOKOVIĆI ZA MUZIKU DALI 65.000 EVRA Najveće zvezde na svadbi Novakovog brata, a ova pevačica je bila iznenađenje
Foto: Alo ilustracija

Porodica Đoković drugi dan raskošne proslave venčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nastavila je na plaži u Crnoj Gori u okviru rizorta u kome su odseli.

Kao što je poznato, intimnom venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su samo najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja, dok su u Crnoj Gori napravili veliko slavlje, a potom i žurku na plaži.

ĐOKOVIĆI ZA MUZIKU DALI 65.000 EVRA Najveće zvezde na svadbi Novakovog brata, a ova pevačica je bila iznenađenje

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Mladenci su sve vreme bili veseli i nisu skidali osmeh sa lica, međutim, najveseliji među prisutnima bio je definitivno Novak Đoković.

Zvanice je zabavljalo više pevača i to: Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Saša Kovačević, Željko Samardžić, Sergej Ćetković, kao i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofra.

Đokovići su za njihov angažman izdvojili čak 55.000 evra, imajući u vidu honorare tih pevača. Tako je Prijovićka zaradila 12.000 evra, Milica Pavlović i Aleksandar Sofronijević Sofra i Sergej Ćetković po 10.000 evra, Saša Kovačević čak 15.000 evra, dok je najmanji honorar dobio Željko Samardžić - 8.000 evra.

Novak je sve vreme pevao, a u jednom trenutku raskopčao je, a potom i skinuo košulju. I Novakov otac Srđan Đoković takođe je pokazao koliki je veseljak, pa se uz nekoliko pesama popeo na sto i igrao sa ostalim gostima.

MIRKO ŠIJAN SLAVI MOMAČKO VEČE Došli po njega limuzinom, a onda se počastili skupocenim šampanjcem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading