PEVAČICA U NIKAD GOREM PSIHIČKOM STANJU! Severina prolazi kroz haos nakon skandala sa sestrom i privođenja, kuka i jeca na sav glas
Foto: Alo.rs

Otkad je u utorak u stanu Severinine majke Ane Vučković u Splitu došlo do porodičnog skandala, o pevačici se samo pojavila informacija da je bila u sedištu kriminalističke policije na razgovoru, gde je negirala sve optužbe.

Kako saznaje beogradski medij, Severina je ovaj skandal teško podnela.

Nakon što je prvo bila u lošem stanju zbog izdaje bivšeg supruga Igora Kojića, koji se slikao sa Milanom Popovićem, čitava priča oko tuče u Splitu došla joj je kao so na ranu.

Ne izlazi iz stana, jako je potresena i plače, ne javlja se nikome na pozive. Uz nju je sve vreme i njena bratanica Mia, ćerka njene sestre Marijane, koja je i sama u lošim odnosima sa svojom majkom.

Podsetimo, u utorak je zagrebačka policija privela Severinu nakon što su im splitski kolege dojavili da je moraju privesti. Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Severinina sestra Marijana Vučković Popović lažno ju je prijavila za nanošenje telesnih povreda.

MOMENTALNO DA SE KAZNE NJENI RODITELJI! Javnost besna nakon što je Ara Adaktar u rijalitiju vozila automobil bez dozvole, reagovao i advokat

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stefan

02.09.2022 09:48

Ja mislim da su ipak posledice njenog ponasanja psihicko maltretiranje "muskaraca"...