PALA JE NA POD I VIKALA, BILE SU JOJ KRVAVE RUKE Komšinica Vučkovićevih detaljno opisala svađu i tuču Severine i njene sestre, istina otkrivena
PrivatnaArhiva/Alo

Marijana Vučković Popović tvrdi da je njena sestra Severina pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu, a sada su isplivali novi detalji sukoba.

Naime, komšinica porodice Vučković Patricija, otkrila je šta je čula u svojoj blizini.

- Ja sam spavala, došla sam s posla i zaspala i odjednom čujem da neko jako zvoni i da jako tuče na vrata. Otvorila sam i vidim gospođu na vratima, prvi put je vidim. Kaže da je moja komšinica, da se zove Marijana. Ja je pitam gde ona živi, ona kaže gore. Ja je pitam šta je bilo, vidim joj krv na rukama, a ona traži da se zove Hitna pomoć i policija. Ja sam zvala Hitnu - ispričala je komšinica Patricija o sukobu sestara Vučković.

Kaže da je Marijana stalno ponavljala da se pozove Hitna pomoć.

- Dala sam joj čašu vode, sedela je tu i odjednom je pala na pod i zvala upomoć, pa izašla napolje - kaže Patricija i dodaje da je jedan od komšija otišao do stana u kojem živi Severinina majka.

- Majka se spustila i govori joj da se digne, a ona ništa, pravi se mrtva - ispričala je komšinica za hrvatske medije.

OPROSTILA SAM TOM DEČKU! Jovana Jeremić šokirala izjavom i javno otkrila detalje razgovora sa muškarcem koji joj je pretio smrću!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading