VELJA NEVOLJA, POLNA INFEKCIJA I GEPEKOVANJE! Željko Mitrović javno objavio šta se sprema Baki Prasetu nakon skandaloznih uvreda na njegov račun
Foto: Alo/ilustracija

Rat između vlasnika televizije "PinkŽeljka Mitrovića i jutjubera Bake Praseta ne jenjava, a nakon što mu je Željko prvi put odgovorio da će se baviti njime kada sahrani brata, ipak je rešio da ga brutalno ponizi za sve ono što mu je izgovorio i to javno.

Naime, Željko se sada ponovo oglasio ovim povodom, i to na društvenoj mreži Instagram.

- O ovom malom go*ancetu i seljačiću Baka Prasetu, koji mi je nekad bio prijatelj, iz etičkih i moralnih principa neću da pišem o vremenu koje je Baka Prase proveo u gepeku, i zašto to nije prijavio policiji, neću da pišem ni o njegovim poznastvima i zajedničkim rođendanima sa Veljom Nevoljom i drugim prpadnicima klana, takođe, neću da pišem o tome zašto je namerno preneo infektivnu mononukleozu Nataliji Š., polnim putem, ali hoću da dam izjavu nadležnim organima o svojim saznanjima, ako me budu zvali zbog ove objave! Film koji od večeras sprema dokumentarna redakcija televizije Pink o Baka Prasetu, nalog nije dobila od mene, oni su potpuno autonomna redakcija i samo su me obavestili šta rade! Let it be! (Neka bude tako!) - napisao je Željko.

Podsetimo, sve je počelo kada je Baka Prase pijan u lajvu psovao Željka i izgovorio da mu medijski mag duguje novac, njegova devojka i prijatelji koji su bili sa njim u prostoriji molili su ga da prekine, ali je on nastavljao iznoseći brojne skandalozne stvari i izgovarajući uvrede na Mitrovićev račun.

ZAVRŠIO U ZAVOJIMA Pevač progovorio o povredi koju je zadobio: Moram da mirujem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ccccccccc

01.09.2022 10:22

Kakvo prase , on je obična seljacina i krmak i trebalo bi tu BITANGU već jednom zatvoriti , puštate ga da otima novac , živi i bahati se , odakle njemu nekretnine u ovim godinama, balavac smrdljivi , u zatvor zbog lopovluka i kriminala .