BEZ ZANIMANJA, A POZNATE PO ESTETSKIM ZAHVATIMA Ćerke poznatih su ovako nekada izgledale (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Mnoge ćerke naših poznatih ličnosti nisu odolele čarima estetske hirurgije, pa su tako u javnosti više poznatije po mnogobrojnim estetskim zahvatima, nego po tome da imaju neko konkretno zanimanje odnosno posao.

Otkrivamo vam koje su se to ćerke poznatih ličnosti podvrgle brojnim estetskim zahvatima, a ne bave se nijednim konkretnim zanimanjima, osim što uživaju u blagostanju, koje su im poznati i imućni roditelji obezbedili.

Helena Topalović

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka važi za jednu od najatraktivnijih "poznatih" dama, a posebno je popularna na društvenoj mreži Instagram, gde je prati preko 200 hiljada ljudi.

Osim što je poznata po tome što je folkerova ćerka i po vezama sa pevačima Jocom Stefanovićem i Slobom Vasićem, za nju se zna da je uradila brojne esteske zahvate.

BEZ ZANIMANJA, A POZNATE PO ESTETSKIM ZAHVATIMA Ćerke poznatih su ovako nekada izgledale (FOTO)

Printscreen

 

Prvo što je Helena operisala su usne, koje je drastično uvećala, zatim je kod hirurga sredila jagodice, kao i grudi, koje je uvećala grudi, iako je jednom prilikom na pitanje o svojim estetskim zahvatima Helena je izjavila:

- Ma kakve plastične operacije, šta vam je ljudi. Jedino što sam na sebi uradila su usne i jagodice. Htela sam da imam veće usne, zato što smatram da mi bolje stoji jači volumen usana, kao i veće jagodice - rekla je ona u jednom intervjuu za Mondo.rs.

BEZ ZANIMANJA, A POZNATE PO ESTETSKIM ZAHVATIMA Ćerke poznatih su ovako nekada izgledale (FOTO)

Printscreen

 

Đina Džinović

Ćerka Harisa Džinovića i Meline Džinović veoma je popularna na društvenim mrežama, a kako je ranije isticala sa svojim pratiocima voli da podeli detalje iz svog privatnog života, pogotovu kada je u pitanju njena fizička transformacija.

Po njenim rečima njen izgled se u poslednje dve godine mnogo promenio. U medijima se dosta pisalo o tome kako je operisala usta i grudi, a povodom njene transformacije kada je izgled u pitanju Đina je jednom izjavila:

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu. Što se vežbi tiče, ponekad znam da odem u teretanu, ali nisam neki fanatik kada je vežbanje u pitanju. Imala sam probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - rekla je ona.

BEZ ZANIMANJA, A POZNATE PO ESTETSKIM ZAHVATIMA Ćerke poznatih su ovako nekada izgledale (FOTO)

Printscreen

 

Nina Đogani

Nina Đogani, mlađa sestra Lune Đogani privlači veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom, za koji mnogi smatraju da se podvrgla esteskoj hirurgiji.

Međutim Nina je mnogo puta demantovala te navode, ali i da nema ništa protiv silikona:

Una Čolić

Čerka našeg slavnog pevača Zdravka Čolića svojim izgledom izaziva prave potrese na društvenim mrežama. Una često objavljuje slike na kojima joj je bujno poprsje i izvajana zadnjica u prvom planu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Ipak ono što je jedino uradila kada su esteski zahvati u pitanju jeste to da je uvećala usne.

Una dobija mnogobrojne komlimente od svojih pratilaca na Instagramu i često objavljuje fotografije u kakvom luksuzu uživa.

NAKON SKANDALA U CRNOJ GORI, OGLASIO SE TONI CETINSKI: Tehničar nije shvatio!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading