EKSKLUZIVNO! OVDE SE SEVE POTUKLA SA SESTROM! Alo u Splitu, iz stana odzvanjali krici! (VIDEO)
Alo.rs

Danas je u medijima odjeknula vest da je pevačica Severina Vučković uhapšena nakon fizičkog okršaja sa sestrom Marijanom.

Međutim, ni sa drugom sestrom, Zdenkom.

Alo!/S. Simić

 

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Alo.rs

 

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako navodi „Jutarnji.hr„, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Foto: Alo ilustracija

 

Bilo je to tokom noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Alo!/S. Simić

 

Paparazo Alo! portala uslikao je kvart u kome se to i dogodilo - Žnjan. A video prilog možete pogledati na početku teksta.

Podsetimo, njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu, a ovo nije prvi put da se žešće sukobe, njihove razmirice datiraju još od ranije.

OVAKO JE SEVERININA SESTRA GOVORILA O ODNOSU SA PEVAČICOM: Ona i ja imamo različit karakter!

 

 

Komentari (0)

Loading