OPERACIJE PRE JAVNOG SVETA?! Evo šta je sve uradilla na sebi naslednica Harisa i Meline Džinović, a na ovo posebno obratite pažnju
Printscreen

Dosta se spekuliše o izgledu Đine Džinović, ćerke Meline i Harisa Džinovića, a naročito u poslednje vreme kada je u žiži interesovanja zbog navodne veze sa Vojažom.

Naime, poznato je da je Đina Džinović uradila usta još pre svoje navršene 18. godine što je i sama priznala u jednom storiju na Instagramu, ali to nije sve.

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Ona je navodno odlučila da taj problem pošto poto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom.

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Nos joj je ranije bio veći i imao je grbu, a sad je dosta ravniji i prćastiji.

SKANDAL U CENTRU BEOGRADA DOBIJA NOVI EPILOG Otkriveno šta je Marija Šerifović sve izgovorila u jeku nervnog rastrojstva

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mujesira

28.08.2022 15:23

Mala je iskompleksirana da nema dalje. Mnogo je rano pocela. Kako to Haris trpi,samo Bog zna.

Stanka

29.08.2022 14:05

Mala nema mozga,prieod u lepitu i zdravlje unistila plastikom.Nemogu da verujem da je ona cerka Harisa i Miline,od divnih roditelja problematicno dete,e gde ce ti zivot?Neka ti bog pomogne.