NAPRAVILA HAOS U STANU Marija Mikić otkrila šta joj se dogodilo: Da mi je neko pričao...
Vladimir Marković

Pevačica Marija Mikić uživa u ulozi majke. Nedavno je na svet donela devojčicu Đurđu, a sa pratiocima je podelila kako se zabavlja u četiri zida kod kuće, ali i kakve su je sve neplanirane situacije sačekale.

Dok naslednica spava, ona radi na sređivanju kuće, a usred svega toga, pregorela joj je pegla.

NAPRAVILA HAOS U STANU Marija Mikić otkrila šta joj se dogodilo: Da mi je neko pričao...

Foto: Alo.rs

 

- Da mi je neko pričao da život u kući može da bude ovoliko zanimljiv, da mi se izdešava ovoliko stvari od jutros. Prvo mi je crkla pegla, bukvalno je eksplodirala, pa sada moram da kupim novu - požalila se Marija pratiocima na Instagramu.

Iako joj je suprug ogromna podrška u odgajanju male Đurđe, zbog poslovnih obaveza je često odsutan te Mikićevoj fali malo priče zbog čega je još aktivnija na društvenim mrežama.

- Sledeća stvar o kojoj trenutno razmišljam je da su nastupi već počeli da se zakazuju, ali ću vam tek pričati o svemu tome i najaviti na vreme. Zato treba da se skine kilaža! Moram da budem ne raketa do leta, pošto je leto uveliko u toku, ali do nastupa (smeh), tako da počinjem sa zdravom ishranom - kaže ona i dodaje:

- Drugo, za nastupe treba biti sređen. Takav je posao, a shvatila sam da neću imati više toliko vremena da idem kod frizer, pa ću morati sama da se sređujem. Što bi se reklo, sve je to šoubiznis - kazala je Mikićeva.

NAPRAVILA HAOS U STANU Marija Mikić otkrila šta joj se dogodilo: Da mi je neko pričao...

Promo

 

NEĆU STATI DOK SE ON NE PRONAĐE, TERETIĆU OBE Jovana Jeremić zahteva javni obračun nakon izjave da joj preti Belivukov čovek, oglasila se i Đurićeva

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading