MISLILA SAM DA ĆU UMRETI Kija Kockar kolabirala: Našli su me onesvešćenu u garaži
E-stock/Časlav Vukojičić

Vest da je pevačici Kristini Kiji Kockar pozlilo i da se onesvestila pored kola u garaži gde su je našli i odvezli u bolnicu kako bi joj bila ukazana medicinska pomoć uzburkala je javnost i zabrinula njene fanove.

U razgovoru za Alo! Kija je ispričala šta se zapravo desilo kobnog dana, kako se oseća, ali i kada će se vratiti aktivnom poslovnom i privatnom životu.

- Imala sam veliki zdravstveni problem. Našli su me onesvešćenu pored kola u garaži. Kolabirala sam od fizičkog bola - počinje Kija, i dodaje:

- Skočio mi je pritisak, a kada su mi drugi put izmerili, gornji i donji su se bukvalno sastavili. Doktori još uvek ne znaju tačno šta mi je. Sumnjaju na pesak u bubregu, ali najverovatnije je stres zbog svega što mi se desilo u prethodnom periodu.

MISLILA SAM DA ĆU UMRETI Kija Kockar kolabirala: Našli su me onesvešćenu u garaži

Foto: privatna arhiva

 

Kockareva kaže da se jako uplašila, da joj je ceo život prošao kroz glavu i da je bukvalno mislila da će umreti.

- Život mi je prošao pred očima. Mislila sam, majke mi, da ću umreti, pa sam još i pomislila kako će me naći samu u garaži. U ovoj situaciji me sve pogađa, sama sam i postala sam mnogo emotivnija, valjda to dolazi s godinama, ali ne želim da patetišem - kaže pevačica.

Kija je rekla da su joj doktori savetovali da miruje i da prati situaciju.

- Već dva dana se loše osećam. Pritisak i dalje skače, a ja po savetima lekara moram da mirujem i pratim celu situaciju jer mi još nisu prepisali terapiju. Nisam mogla sama ni da vozim, a sada mi drug pomaže oko stvari koje su mi potrebne za kuću.

Iako se uplašila, Kija zaključuje da je ovo na prvom mestu upozorenje da mora da uspori i da se posveti svom zdravlju.

Kija Kockar

Ataimages

 

- Biću dobro, odmaraću se u narednom periodu i moram da se više posvetim sebi i svom zdravstvenom stanju. Imala sam mnogo obaveza u prethodnom periodu, sebi sam natovarila sve i svašta, a zanemarila sam svoje zdravlje. Na vezi sam s doktorom, vodim računa o ishrani, pazim na pritisak i odmaram se. Ležaću, odmoriću se nekoliko dana, biće sve u najboljem redu. Čeka me uskoro turneja s Lukasom - završila je Kija razgovor za Alo!.

Doživela stres zbog albuma

Početkom juna Kija Kockar je objavila svoj prvi muzički  album, ali samo su dva spota ugledala svetlost dana zbog, kako je tada navela, tehničkih problema. Kija se tada rasplakala u lajvu na Instagramu.

- Izvinjavam se što plačem, malo sam emotivna. Ništa se nije desilo, nikakva tragedija. Danas je izašao moj novi album, kao što znate. Mislim da sam radila na njemu mesecima, vrlo temeljno u svakom slučaju. Greškom drugih ljudi pesme nisu objavljene onako kako sam želela. Izvinjavam vam se. Prekinuću sad lajv jer sam previše uplakana - rekla je tada Kija.

PUCAO JE SEBI U GRUDI Bio je slomljen zbog smrti sina, bilo mu je svega dosta i povukao je obarač

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading