MARKO KON NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Iskreno o borbama kroz koje je prolazio, a evo šta je posebno mrzeo kod sebe!
Foto: Youtube/Printscreen

Marko Kon, kompozitor i tekstopisac, prošao je kroz težak životni period kada se njegova supruga Milica suočila sa zdravstvenim problemima. Nedavno je pričao i o svojoj dugogodišnjoj borbi sa kilogramima.

Kada je stao na vagu i video da ima 156 kilograma, shvatio je da je vreme za promene. Danas, on ima 45 kilograma manje, ali tu ne planira da stane.

- Živimo u vremenu kada nije moderno biti debeo. To je užasna borba, a ni za ovo ne znam da li je konačno. Samo sam u dobroj fazi. Kad sabereš sve dijete koje sam držao u životu, ja sam skinuo sigurno 300 kilograma - kazao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

Milica, Markova supruga, prošlog leta suočila se sa zdravstvenim problemima. Ona je operisala levu dojku zbog promene koja joj je uočena. Svoje nedaće je rešavala hrabro, a muž ju je pratio na svakom koraku.

Milica je super, Bogu hvala, oseća se odlično. Bila je to jedna malo prenaduvana briga. Mada, briga ne može biti prenaduvana. Ispostavilo se da je sve u redu, ali dok smo čekali rezultate, bilo je napeto, nezgodno, plašili smo se, ali smo na kraju dobili najbolji mogući - zaključio je Marko.

NIKOL KIDMAN PRETERALA SA BOTOKSOM! Slavna glumica jedva pomera lice, na crvenom tepihu prošetala sa mužem, a svi su primetili ovaj detalj

BONUS VIDEO:

Write to Katarina Gvozdenovic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading