MOJ MUŽ STRAVIČNO MANIPUIŠE SA MNOM Cakana u otvorila dušu i priznala detalje iz odnosa sa suprugom
Printscreen

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je u najnovijem izdanju gošće među kojima su se našle Marina Visković i Dragica Radosavljević Cakana.

Cakana je otkrila da je često manipulišu s njom.

- Ja ne znam da manipulišem, sa mnom manipulišu. Šta da kažem... Primetila sam da stravično manipulišu sa mnom, počevši od mog muža, pa nadalje - priča Cakana kroz smeh.

- Postoje žene koje vole jake muškarce, a postoje i žene koje vole da su dominantne. Ja nisam takva žena, volim da dam svom muškarcu da se oseća kao muško, to je moja priroda. Ne želim da udaram šakom o sto, žargonski rečeno, mora da mi se taj muškarac dopada, a da bi mi se dopao stvarno ne mogu sa njim da se takmičim u bilo kakvom smislu, to nije moj način - kaže Marina, pa dodaje:

- Manipulacija je težak izraz, baš ga ne volim, niti volim manipulaciju bilo kakvog tipa, zato sam rekla Cakani da mi nismo za ovu emsiju. Ja sam nežna, umiljata sam... Cvilim, kukam - smeje se Viskovićeva.

Cakana je priznala da ona ne manipuliše muškarcem tj. mužem, iako je to ranije radila.

- Ja sam dugo u braku, kod mene više toga nema. Ovde je sve jedan na jedan, nema tu više manipulisanja. To je neki početak veze, i to su stvarno simpatične manipulacije, pa to bude nešto bezveze, pa opet simpatično dok ne dođete u fazu da nema potreba za tim - zaključuje Cakana u emisiji "Magazin In".

BIO SI SINONIM ZA PRAVO PRIJATELJSTVO Saša Matić slomljen nakon Marinkove smrti, oglasio se emotivnom porukom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading