TREBA IH SVE ZABRANITI! Jovana Jeremić brutalno komentarisala one koji dolaze u našu zemlju da zarade za hleb, a pljuju je!
Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić od sutra počinje svoje vikend jutro na Pink televiziji, a danas je najavila nove rubrike, goste, ali i teme koje će obrađivati.

Jovana se u razgovoru s kolegama dotakla i jedne od tema koju će obrađivati u subotu, a jedna od njih je mera zabrane ulaska u Srbiju pevaču Sadiku Hasanoviću zbog govora mržnje i pevanja nacionalističkih pesama i fotografija s ratnim zločincem Naserom Orićem.

TREBA IH SVE ZABRANITI! Jovana Jeremić brutalno komentarisala one koji dolaze u našu zemlju da zarade za hleb, a pljuju je!

Printscreen

 

- To je sutra tema u Jutarnjem. Pa na šta to liči?! Zarađuje hleb u našoj zemlji, a pljuje našu zemlju. Hoćemo li se mi opametiti nekad? Treba zabraniti sve koji to rade i sviđa mi se što je promenjen odnos prema takvim javnim ličnostima. Ja mogu u Crnoj Gori gde sam provela celo leto, koju volim kao da je moja, i da budem korektna i hvalim je na sva usta, pa neću da dozvolim da neko dođe u moju zemlju i pljuje je na sva usta. Ne može niko da je pljuje u mom prisustvu - polemisalo se u toku razgovoru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gaga

27.08.2021 16:15

TAKO JE. SVIM OSTALIM SLUČAJEVIMA KADA JE U PITANJU PLJUVANJE PO SRBIJI TREBA ISTO URADITI.

Ustani Umi Se

27.08.2021 16:32

Jovana, prepun ih je Beograd, doslovno se gusi. Vjesto se prikrivaju, koriste sve moguce trikove kako bi se prikrili, uzivaju sve blagodeti, a i dalje isto misle. Mrze Srbe. Mi Srbi njih ne mrzimo, ni ja licno i nemam zivotne probleme, samo komentarisem ono sto vidim i cujem. Danas je istina postala govor mrznje, koje licemjerje.