''UGROŽENO JOJ JE ZDRAVLJE, ALI I POSAO NA PINKU'' Nekadašnja prijateljica Jovane Jeremić razvezala jezik, neće više da ćuti 07:20 Vip 0
"NE BOJIM SE" Jovana Jeremić brutalno o otkazima na Pinku, razvezala jezik i šokirala javnost 20:10 Vip 0
"MILOŠ JE RETKO DOBAR ČOVEK" Jovana Jeremić otkrila čime je Tigar osvojio njeno srce, najavila i svadbu! 17:10 Vip 2
"SPOJ ENERGIJA KOJE SU VULKAN" Jovana Jeremić se oglasila nakon Tigrovog gostovanja, njihov odnos je sada svima jasan! (FOTO) 15:50 Vip 0
OGLASIO SE TIGAR NAKON ŠTO JE NAPUSTIO EMISIJU JOVANE JEREMIĆ Voditeljku potez dečka nije iznenadio (FOTO) 14:25 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U PROGRAMU UŽIVO POZDRAVILA BUDUĆU SVEKRVU Evo kako je reagovao Tigar na voditeljkine reči! 12:04 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ I TIGAR UHVAĆENI IZA KAMERA Voditeljka nije mogla da se kontroliše, u studiju svi gledali šta rade (VIDEO) 11:38 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ UGOSTILA TIGRA U JUTARNJEM PROGRAMU Voditeljka pred kamerama uradila novom partneru jedno, nisu skidali osmeh sa lica (FOTO) 10:44 Vip 0
"OČI U OČI" Jovana Jeremić najavila okršaj sa dečkom, sledi borba vatrene lavice i Tigra! (FOTO) 18:40 Vip 1
"SKIDAJTE OVO" Jovana Jeremić napravila haos u studiju, odmah uputila novi zahtev! (VIDEO) 21:40 Vip 0
NA SVA USTA PRIČALA DA JE NAJBOLJI STUDENT PRAVNOG Jovana Jeremić se hvalila diplomom državnog fakulteta, a sada se saznala istina! 14:20 Vip 1
NAPADNUTA JOVANA JEREMIĆ Isplivao snimak iz studija, voditeljka na meti zbog onoga što je javno uradila (VIDEO) 09:00 Vip 0
EVO KOLIKO JOVANA JEREMIĆ ZARADI ZA SAMO SAT VREMENA Priznala da nije često kod kuće: "Za to mogu da platim ženu!" 10:20 Vip 0
ŠORTS KRAĆI OD GAĆICA Jovana Jeremić se savila, sve se ocrtalo, muškarci u neverici! (FOTO) 17:25 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE RASPLAKALA U JUTARNJEM PROGRAMU Voditeljka u studiju Pinka doživela jednu stvar zbog koje nije mogla da sakrije suze 10:48 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA POMETNJU U JUTARNJEM PROGRAMU Voditeljka se pojavila u nikad viđenom izdanju, u studiju nastao muk 10:23 Vip 0
STRAH ZA DETE I BORBA ZA GOLI ŽIVOT OBELEŽE TE ZAUVEK: Jelena Trivan, direktorka M:tel-a „U RINGU“ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
"VUČIĆ JE REKAO SVOJE, SADA ĆE DA STIŽU UBLAŽENI TONOVI PREMA SRBIJI" Šešelj: Zbog njega nas cene! 21:56 Vesti 0
NITI JE GNJECAV, NITI SE RASPADA, NEGO JE RASTRESIT I LUDILO UKUSAN Kako se pravilno kuva pirinač, kap ove namirnice će čudo napraviti 21:01