OPTUŽILI SU JE DA JE ZABRANILA DECU NA SVADBI O venčanju Seke Aleksić se i dalje priča, samo za burme dala 16.000 evra!
Instagram

Naime, pevačica je zbog lošeg odnosa prema medijima, tada bila zabranjena u većini medijskih kuća, pa je o njenom svadbenom veselju objavio samo jedan magazin, dok su je drugi kritikovali.

 

 

A pevačica je napravila svadbu za pamćenje s obzirom na to da je sve organizovala u jednom od najluksuznijih prestoničkih restorana. Koliko je sve bilo skupo, govori i činjenica da je Seka za venčanje naručila burme koje je platila čak 16.000 evra. Prstenje je izrađeno od belog zlata i optočeno briljantima, a na Sekinu i Veljkovu kućnu adresu stiglo je čak iz Švajcarske.

- Drago mi je da sve ide po planu i da će moji gosti uživati zajedno sa nama. Venčanica je skoro završena, a interesantno je da će je iza mene nositi dva dečaka i dve devojčice koji će biti obučeni kao mlade i mladoženje. Odmah posle svdbene ceremonije, ukoliko nam obaveze to dozvole, trebalo bi da otputujemo na Maldive, gde ćemo proslaviti medeni mesec – rekla je Seka pred svadbeno veselje pre čak 11 godina.

Seka i Veljko su tada putem dopisa u okviru pozivnice ljubazno zamolili goste da se na svadbi ne fotografiše privatnim aparatima. Takođe su zamolili da se ne donose torte, kao i da gosti budu odeveni u smokinge, a gošće u elegantne haljine. Najveće reakcije bile su na stavku u kojoj se navodi da se na svadbu ne dovode nepozvani gosti, te su mnogi to protumačili tako da je Aleksićka zabranila svatovima da povedu decu, kao i da zvanice pokušaju da izbegnu belu i roze boju na garderobi.

 

 

- Ne razumem zašto neko pokušava da pravi famu ni oko čega. Pojedinci izgleda da nikada nisu prisustvovali nekom bitnom događaju gde su protokoli uobičajena stvar. Ja sam bila na dosta sličnih venčanja i prijema i naravno da sam ispoštovala protokol. Sumanuto je što se piše kako sam zabranila dolazak dece! Pa još pre mesec i po dana angažovani su animatori koji će u predviđenom delu restorana zabavljati decu kako bi njihovi roditelji mogli opušteno da uživaju na svadbi. Na kraju, moju venčanicu će nositi deca. Ne znam što je čudno što smo goste zamolili da ne nose belu i roze boju budući da ćemo mi biti tako odeveni. Izgleda da neki nisu čuli za reč ''dreskod'' – rekla je tada pevačica.

Početkom 2016. godine, Seki i Veljku se ostvaruje najveći san. Oni su tada saznali lepe vesti, a to je da je pevačica napokon ostala u blagoslovenom stanju.

Aleksićeva se porodila 24. septembra 2016. godine i na svet je donela zdravog dečaka Jakova, a od tad joj se život promenio iz korena. Nakon četiri godine, Seka je rodila i sina, kome su njen suprug Veljko i ona dali ime Jovan.

BONUS VIDEO:

BOJANA RODIĆ OBJAVILA SVOJU PRVU FOTKU POSLE POROĐAJA Svi pričaju o njenoj lepoti!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading