DAMIANO I DALJE PATI ZA DEVOJKOM KOJA JE NESTALA Tragična priča najpopularnijeg Italijana otkriva da je mnoge pesme posvetio njoj!
Foto: Printscreen/instagram

Devojke i žene širom sveta oduševile su se njime, a neke nisu odustale ni kada se saznalo da je u dugoj vezi sa influesnserkom Giorgijom Soleri.

DAMIANO I DALJE PATI ZA DEVOJKOM KOJA JE NESTALA Tragična priča najpopularnijeg Italijana otkriva da je mnoge pesme posvetio njoj!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Međutim, manje je poznato da je pre Giorgije Damiano bio ludo zaljubljen u Lukreciju Petrarku. Bili su u vezi do 2017., kada je Maneskin nastupio u italijanskoj verziji popularnog showa 'Ja imam talenat'.

 

 

Njoj je jako smetalo što je on postao popularan i što je imao obožavateljke, uvek ga je pratila horda devojaka, sa čim ona nije mogla da se pomiri.

Lukrecija se godinama borila sa depresijom a nakon prekida je nestala sa društvenih mreža. Izvori bliski Davidu tvrde da je neke od svojih pesama napisao upravo za nju.

 

 

Damiano je nebrojeno puta isticao da nije tipičan roker kada je u pitanju ljubav, već da veruje u duboke odnose, vernost i da poštuje žene.

BONUS VIDEO:

ANABELA PROGOVORILA O NASILJU Bila je žrtva, a sada otkriva svoje iskustvo sa učiteljem glume Mikom Aleksićem!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading