"NEĆU DA KOMENTARIŠEM STRUČNI ŽIRI, MOGAO JE DA DA VIŠE" Marija Šerifović o poenima predstavica Srbije na Evroviziji (VIDEO)
Alo!/Masanori Jošida

Šerifovićeva o članicama grupe "Hurricane" Kseniji Knežević, Sanji Vučić i Ivani Nikolić, koje su branile boje Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji u Roterdamu, ima samo reči hvale, a konstatovala je da su mogle da dobiju još poena.

Alo/Masanori Jošida

 

 

Marija Šerifović je rekla da ne želi da komentariše glasanje žirija, ali da su predstavnice Srbije mogle da dobiju više poena.

- I u toj konkurenciji biti 15. je fantastičan uspeh. Bila bih lažov kada ne bih rekla da je stručni žiri mogao da da i neki glas. Kada 37 zemalja ne da ni jedan poen, stvarno ne mogu da vidim neku logiku, jer u tih deset numera moglo je da se pronađe i poneka različitost, poneki scenski nastup, kostim, interpretacija, a upravo su one mogle da se nađu u tome - objasnila je novinarima Marija Šerifović.

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Ona je pritom istakla zadovoljstvo atmosferom na Evroviziji 2021. i da je ulazak u finale veliki uspeh i da ove godine ima mnogo dobrih pesama.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading