REZULTATI POZNATI I PRE REFERENDUMA? U anketi učestvovalo 1000 ispitanika, skoro jednoglasni
EPA

U telefonskoj anketi je učestovalo 1.000 ispitanika sa svake od teritorija, a na pitanje o tome da li će učestvovati na referendumu većina je odgovorila da će „najverovatnije učestvovati“.

Najveću spremnost za učešće na referendumu pokazali su, prema anketi, građani LNR, njih 91 odsto. Svega 4 odsto ne planira da glasa na referendumu, dok na pitanje nije moglo da odgovori 5 odsto ispitanika.

Na području DNR na referendum je spremno da izađe 89 odsto ispitanika nasuprot 5 odsto koji to nisu i 6 odsto onih koji ne mogu da daju odgovor na zadato pitanje.

U Zaporoškoj oblasti spremnost za učešće na referendumu iskazalo je 82 odsto, dok je 6 odsto odgovorilo da neće učestovati, a 12 odsto nije moglo da odgovori.

Кada je reč o Hersonskoj oblasti, 72 odsto ispitanika odgovorilo je da će najverovatnije izaći na referendum, 14 odsto da neće, dok isto toliko nije moglo da da odgovor.

U okviru ankete ispitanicima je postavljeno pitanje sa referenduma, a rezultati su pokazali da apsolutna većina podržava ulazak u sastav Rusije – LNR 97 odsto, DNR 94 odsto, Zaporoška oblast 84 odsto i Hersonska oblast 83 odsto.

Pratite nas i na Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading