Zmija u avionu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Zmija je pronađena tokom leta 13. januara sa međunarodnog aerodroma Don Muang u Bangkoku i za sada nije poznato o kojoj vrsti je reč.

- Stjuardese su obaveštene pre sletanja u Puket nakon što je putnik primetio malu zmiju u odeljku za prtljag iznad glave - naveo je Fol Pumpang, šef korporativne bezbednosti tajlandske aviokompanije "ErAzija" u saopštenju, dodajući da je posada te kompanije dobro obučena da se nosi sa takvom pojavom, kao i da su putnici premešteni iz predostrožnosti.

Avion je sleteo bez incidenata, ističe se u saopštenju kompanije, i odmah su ga pregledali nadležni inženjerski i bezbednosni timovi na zemlji. 

Prema rečima Fola, bezbednost posade i putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena, a avion je, prema standardnoj proceduri, prošao kroz dubinsko čišćenje i fumigaciju.

Kompanija nije pominjala šta se dogodilo sa zmijom nakon što je sletela, ali ovo je drugi put da je u avionu kompanije "ErAzija" pronađena zmija, pošto je u februaru 2022. godine uočen piton na jednom od domaćih letova kompanije u Maleziji, od glavnog grada Kuala Lumpura do Sabaha.

Avion je tada, zbog incidenta, preusmeren na međunarodni aerodrom Kučing u državi Saravak, a video snimci i fotografije pitona koji gmiže u avionu postali su viralni na društvenim mrežama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading