UBIO ROĐENOG DEDU, A ROBIJA ZBOG PLJAČKE: Raskomadao ga, odsekao glavu i sakrio, sve samo zbog penzije!
Printscreen

Aleksandar Nišević (29) iz Gline, koji je u leto prošle godine šokirao Splićane potpuno bezrazložnim fizičkim napadima na dve žene te koji je zbog toga osuđen na 11 godina zatvora, u ponedeljak je osumnjičen i za ubistvo svog dede Miloša Niševića (89) kome se od kraja 2019. izgubio svaki trag.

Miloš Nišević se od 28. decembra 2019. smatrao nestalom osobom, no marljivim radom kriminalista iz više uprava utvrđeno je, nažalost, da je njegov nestanak imao zlokobnu pozadinu. Ostaci tela Miloša Niševića navodno su raskomadani pronađeni pre nekoga vremena, a policija je sad za njegov nestanak osumnjičila njegovog agresivnog unuka koji se od leta prošle godine nalazi u zatvoru.

Povređena devojčica na Slaviji - Alo.rs

Prema neslužbenim informacijama, 89-godišnjaku je nakon ubistva bila odrezana glava. Motiv je navodno bio koristoljublje, odnosno penzija ubijenog Miloša te je njegov unuk prijavljen za tzv. teško ubistvo iz koristoljublja.

Aleksandar Nišević do jula 2021. bio je potpuno nepoznat hrvatskoj javnosti, premda nije bio nepoznat pravosuđu. Bio je višetruko osuđivan zbog krađa, a iako je nakupio 13 pravomoćnih presuda, stalno je dobijao uslovne kazne od sudova širom Hrvatske. U julu 2021. njegova agresivnost postala je javno poznata, kad je nadzorna kamera zabeležila njegov brutalan napad na jednu od dve žene koje je bezrazložno napao u istom danu.

Najpre je u 7.15 sati u objektu na plaži Firule bocom u glavu udario 52-godišnju Nevenku Margetu, a kad je žena pala na stepenice, nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te hvatati rukama za vrat.

Završili u bolnici zbog pečuraka - Alo.rs

Nakon što su ga zaustavile turistkinje koje su naišle, napadač je pobegao. Nedugo zatim u Ulici Antuna Branka Šimića s leđa je više puta kamenom u glavu udario 40-godišnjakinju te ju potom nastavio tući šakama po glavi. Utvrđeno je da je 52-godišnjakinja zadobila lakše povrede, a 40-godišnjakinja tešku povredu noge. Niševića je policija ubrzo uhapsila te se od tad nalazi iza rešetaka. Nakon ovakvih napada svi su se zapitali odakle tolika agresivnost kod 29-godišnjaka koji dotad nije počinio ništa teže od krađe po radnjama, ali sad se čini da jeste.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading