MALOVIĆ: MALA JE SRBIJA KOLIKI SU IZDAJNICI DANAS U STRAZBURU
Foto: Alo/Foto: Alo!

Pozivam sve građane Srbije da zapamte današnji dan koji je po mnogo čemu specifičan za nas. Sa jedne strane u sedištu Ujedinjenih nacija Aleksandar Vučić će govoriti o Kosovu i Metohiji, o ugroženom srpskom življu na toj teritoriji i beskrupuloznom etničkom čišćenju Srba iz naše južne pokrajine. Sa druge strane najveći srpski izdajnici u srcu Strazbura rame uz rame sa Violom fon Kramon trude se ocrniti i optužiti sopstvenu zemlju ugrožavajući njene vitalne interese u nimalo lakim geopolitičkim strujanjima.

Odgovorno tvrdim da su Nebojša Zelenović, Radomir Lazović, Marinika Tepić i Pavle Grbović izdajnici srpskih interesa i spreman sam na svakom sudu potvrditi isto. Nema tog suda i te kazne koja će me pokolebati u verovanju da samo najgori od najgorih danas trebaju biti u Strazburu i raditi protiv interesa zemlje kojoj je jedini greh što nema dovoljan broj ljudi koji podržavaju njihovu politiku.

Zapamti Srbijo gde je ko danas bio a ja nekako mislim da je svako bio baš tamo gde treba. Neko na braniku otadžbine a neko kod svojih neformalnih šefova koji ovoj zemlji misle sve najgore, saopštio je Malović.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Predrag

08.02.2024 12:57

Bagru, treba uhapsiti već na aerodromu,pri povratku.Suditi im za veleizdaju .Ti neljudi,svi do jednog, zaslužuju javno suđenje za izdaju Srbije i njenih građana.

Ana

08.02.2024 13:09

Mene zanima ko plaća njihov put do Strazbura.

Una

08.02.2024 13:10

Strašno je da opzicija želi da pljune po sopstvenoj zemlji u sred Evrope.

Sanja

08.02.2024 13:12

Opozicija svojim prisustvom na sednici EP zeli da ponizi sopstvenu zemlju i narod.Ne znam kako ih nije sramota.

Mina

08.02.2024 13:13

Opozicija je veći neprijatelj Srbiji od Kurtija. Izgleda da i njima Kurti poklanja "crtice". Sramota. Nikad vi nećete na vlast ovakvom politikom.

Ljubicica

08.02.2024 13:14

Nama drugi neprijatelji ne trebaju, imamo našu opoziciju koja nas gura u propast svakoga dana.

Olja

08.02.2024 13:15

Opozicija radi za Interes stranaca u želji da na svaki način dođu na vlast kako bi radili za sebe. Mislim da je to svima jasno.