PRAZNIČNA ČESTITKA MINISTRA ODBRANE Vučević: Samo snažna vojska garant slobode i nezavisnosti
Printscreen

"Ispraćamo godinu koja je donela izazove, godinu čija nas je neizvesnost učvrstila u uverenju da je samo snažna i sposobna vojska istinski garant naše slobode i nezavisnosti", naveo je Vučević. On je dodao da su pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije svesni odgovornosti svog zadatka i ogromnog poverenja građana.

NAŠ NAROD NA KiM ĆE BITI ZAŠTIĆEN, TO SU NAŠE CRVENE LINIJE! Ministar odbrane: Predsednik Vučić preneo diplomatama stavove Srbije!

"Zato smo i u 2022. godini predano i naporno radili, obučavali se i opremali, jačali i rasli u nesavladiv bedem pred svakom lošom namerom prema Republici Srbiji", istakao je Vučević.

On je naveo da veruje u svetlu budućnost naše zemlje koja je zasnovana na znanju, radu i odgovornosti mladih naraštaja.

"U mladosti je snaga naše nauke i ekonomije. U mladosti je i snaga naše odbrane", istakao je Vučević. On je dodao da će u novogodišnjoj noći, mnogi pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije biti na svojim zadacima čuvajući mir.

"Poželite im da ostanu snažni, čvrsti i odlučni u svom plemenitom zadatku. Neka 2023. svima vama donese zdravlje i napredak, a našoj Srbiji mir, razvoj i blagostanje", poručio je Vučević, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading