NOVO LICE KOJE ĆE UZDRMATI POLITIČKU SCENU U SRPSKOJ Ko je Siniša Vidović? Otac petoro dece, patriota po opredeljenju, čovek po vaspitanju!
Foto: Ustupljena fotografija

Od detinjstva naučen da Republiku Srpsku nosi u sebi gde god se nalazio, osećajući dužnost prema otadžbini koja mu je dala sve, odlučio je da se ove godine kandiduje za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NSRS) kako bi pomogao sunarodnicima i naraštajima koji tek dolaze i jačaju Srpsku.

Ostvaren ste čovek i otac petero dece. Neretko ističete da ste porodičan tip i da poštujete tradicionalne vrednosti. Čini se da imate ispunjen život i da se retko pojavljujete u medijima. Zašto ste se odlučili da se uključite  u politiku i na koji način želite da doprinesete poboljšanju života građana?

– Svoje iskustvo koje sam do sada stekao u privredi i u radu sa ljudima, a koje je Bogu hvala uspešno i sa vidljivim rezultatima, odlučio sam da prenesem na politički život. Pre svega jer je političku komunikaciju potrebno poboljšati i vratiti joj pristojnost, a svađe  i tuče baciti u zaborav.

Ostatak intervjua sa Sinišom Vidovićem pročitajte na Aloonline.ba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bungi

12.09.2022 09:59

Možeš imati i 10 djece , čim si ušao u kolo sa Stevandićem a ovaj sa Dodikom, nema od tebe ništa.