OBRADOVIĆ GAZI PO ŽUTIM LAŽOVIMA "Aleksandar Vučić je Srbiju ekonomski digao iz pepela!"
SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Propali ostaci žutih lopova poput Miodraga Gavrilovića, odgovornih za totalni ekonomski raspad države u vreme njihove vlasti, danas Narodnu skupštinu Republike Srbije u najmanju ruku koriste samo za iznošenje gomile laži umesto za ono za šta ih je narod kandidovao.

U svojim izjavama ne odmiču daleko od propale bezidejne ideologije demokratske stranke zasnovane na temeljima teorija zavera i tzv. "činjenica" na koje se pozivaju iz tajkunskih medija. Uništitelji čitave ekonomije Srbije bi danas da u Narodnoj skupštini glume nekakve filmske detektive navikli da ne poštuju ni zakone, ni državu ni institucije.

Dok se dušebrižni ostaci demokratske stranke bave spašavanjem SNS-a od sopstvenih kadrova, bolje bi bilo da pogledaju u svoje redove i stave prst na čelo. Jer je upravo žuti režim krenuo da rasparčava EPS sa ciljem da i to uvede u pljačkašku privatizaciju po uzoru na fabrike i preduzeća, kada je stotine hiljada građana ostajalo i bez plata i bez parčeta hleba, a država ekonomski na rubu propasti.

Za razliku od te crne prošlosti Aleksandar Vučić je Srbiju ekonomski podigao iz pepela. Zato danas kada čitava Evropa uvodi restrikcije struje, građani Srbije ne treba da brinu.

U Srbiji ih neće biti, jer se odgovornom politikom Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića obezbeđuje dovoljno struje i dovoljno energenata i to po najnižim cenama u regionu.

Ulaže se u kopove, u obnavljanje blokova u Tent-ovima, isto kao i u auto-puteve, bolnice, škole, tehnološke parkove. Srbija danas usred najvećih svetskih kriza čvrsto drži svoje kormilo i ide napred, onako kako vi iz bivšeg režima niste mogli ni da zamislite, a kamoli da uradite."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading