EVO KAKO SU SRBI ODGOVORILI NA PRETNJE ANONIMUSA Legendarna replika Šćepana Šćekića obilazi čitav svet: Oca ti mafijaškog… (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Na Tviter nalogu Unknown (Bezimeni) koji se predstavlja kao jedan od pripadnika svetski poznate hakerske grupe Anonimus (Anonymous) pojavio se video pretećeg sadržaja.

- Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas. - rekao je autor videa.

Srbi su na Tviteru odmah reagovali i pokazali dotičnom da ga se ne plaše.

Tako je objavljen snimak iz serije "Srećni ljudi", na kom Šćepan Šćekić (kog je glumio Danilo Lazović) psuje gospodina Poparu (kog je glumio Zoran Rankić) posle pretnji i pritisaka na izboru za Mis.

- E, sad slušaj, oca ti mafijaškog u vrg vrca repa! Samo kreni na Sćekića i ićićes po svijetu usklpopljen ko strašilo! - čuvena je replika iz serije.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Andrija

18.05.2022 17:15

Kakav crni anonimus? Ako je taj anonimus iz ukrajine, e onda ste ljudi stvarno naivni. Dobro znate kako oni pricaju engleski jezik i kakav akcenat imaju.