POBEDA ALEKSANDRA VUČIĆA OBRADOVALA SRBE SA OBE STRANE DRINE Vulin sa predsednikom Socijalisticke partije RS Selakom
MUP

- Ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima garant je da će Srbija ostati na putu nezavisnosti i vojne neutralnosti.

Srbija ne može da ide napred ukoliko i Srbi u Republici Srpskoj ne idu napred. Republika Srpska je deo svake naše ideje i misli. Široku podršku Srba koju je Aleksandar Vučić dobio na predsedničkim izborima je potvrda uspešnosti politike koju je formulisao i koju svi sledimo, a to je politika mira, stabilnosti, vojne neutralnosti i zaštite Srba bez obzira gde žive - poručio je Vulin.

Predsednik Vučić večeras na radnoj večeri u Briselu - Alo.rs

Selak je još jednom je naznačio da se ova partija duboko zalaže za uspostavljanje što čvršćih veza sa maticom Srbijom i dodao da je ubedljiva pobeda Vučića na predsedničkim izborima interes svih Srba bez obzira gde žive, jer upravo ta ubedljiva pobeda garantuje nastavak politike zaštite svih Srba.

- Jedna od osnovnih smernica đelovanja Socijalističke partije Srpske je uspostavljanje čvrstih veza sa maticom Srbijom.

Ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na izborima obradovala je Srbe sa obe strane Drine, jer je ta pobjeda garant napretka i prosperiteta i Srba u Republici Srbiji i Srba u Republici Srpskoj - istakao je Goran Selak, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista. 

Komentari (0)

Loading