SAMO POSVEĆEN LIDER MOŽE DA VODI OVU ZEMLJU Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" razgovarali sa omladinom: Najvažnije nam je očuvanje mira i stabilnosti!
SNS

Nevena Đurić je naglasila da je Aleksandar Vučić mladima omogućio da se bore za svoje ideje i stavove, ali što je još važnije da se bore za svoj narod i svoju državu.

Prioritet jesu mir i stabilnost, samo ozbiljan i odgovoran lider, koji je posvećen Srbiji, može da vodi ovu zemlju napred, navela je Đurić.

Srbija je zemlja talenata, ulaganje u mlade ljude je ulaganje u budućnost, rekao je Miloš Terzić.

Znanjem i vrednim radom, mladi će preporoditi i modernizovati Srbiju i zato nastavljamo sa ulaganjima u IT sektor, da pripremimo mlade i da obezbedimo uslove da grade svoju budućnost u Srbiji, smatra Miloš Terzić i podsetio je da je Srbija danas, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, ekonomski i politički najsnažnija u poslednjih 50 godina i dodao da je važno da mladi izađu na izbore 3.aprila i da podrže Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, jer je to jedina garancija da ćemo sačuvati mir i stabilnost, da ćemo obezbediti nova radna mesta za mlade i da ćemo odbraniti srpske nacionalne i državne interese, jer zajedno možemo sve, zaključio je Terzić.
 
Prema rečima Sanje Lakić zajedno gradimo stotine kilometara puteva,  otvaramo fabrike i nova radna mesta, plate i penzije su sigurne, čuvamo mir i stabilnost.

Upravo zato Srpska napredna stranka privlači veliki broj mladih ljudi, koji veruju u zajedništvo, navela je Sanja Lakić i dodala da zajedno možemo sve.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading