Vučić u trodnevnoj poseti Nišavskom okrugu
FOTO: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

 

 

Vučić će se u petak posle podne sastati sa svim predsednicima opština Nišavskog okruga, a nakon toga su planirane izjave za medije.

On će zatim obići fabriku "Jumis", najavila je pres služba predsednika.

Predsednik će se u subotu u kasarni "Mija Stanimirović" sastati sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom VS u širem sastavu, a nakon toga ja planiran sastanak sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom VS u užem sastavu.

U Nišu će nakon toga uslediti prikaz rada diviziona samohodnih top haubica „NORA B-52 M15“ i prikaz vežbe na položaju Lisinac, posle koje su predviđene su izjave za medije.

Predsednik će, kako je navedeno u najavi, ručati sa vojnicima i oficirima.

U nedelju Vučić će se na vojnom aerodromu "Narednik-pilot Mihajlo Petrović“ sastati sa predstavnicima odbrambene industrije Srbije, nakon čega je predviđen prikaz sposobnosti helikopterskih jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO i 63. padobranske brigade, a zatim i izjave za medije.

Predsednik Vučić najavio je nedavno da će ići u višednevnu posetu Nišavskom okrugu kako bi sa predstavnicima tog okruga razgovarao o daljem razvoju juga Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
kristinaD

09.12.2021 18:20

Predsednik Vucic se zaista trudi, da obidje svaki region u Srbiji i jednako ga unapredi.

stevo

10.12.2021 02:02

Radi se i gradi po celoj Srbiji,sto je samo jos jedan dokaz vise da Srbija ide u pravom smeru,sigurnim putem u bolju buducnost