SANDRA BOŽIĆ: Vrlo jasno narod pamti lopovluk tajkuna milionera koji je krstario njihovim džepovima!
Printscreen/TV Subotica

Saopštenje Sandre Božić prenosimo vam u celosti:

"To što je Marinikina pamet isprana novcem Dragana Đilasa je njen ozbiljan problem, ali da ga ispere građanima Srbije kojima uz gomilu laži poslužuje i krivicu za genocid, teško.

Vrlo jasno narod pamti lopovluk tajkuna milionera koji je krstario njihovim džepovima i stvorio imperiju na leđima građana Srbije. Istog onog Dragana Đilasa koji nas svakodnevno svojim javnim ispadima podseća da je za politiku netalentovan i da je tu isključivo zbog novca-i to tuđeg.

A drugaricu narko dilera, Mariniku Tepić, koja bi za momenat mogla da stane sa brojanjem nula na svojim računima, jer joj očigledno nije dobro, za par meseci na izborima ćemo podsetiti šta znači istorijsko poverenje građana Srbije u politiku Aleksandra Vučića, jer prva bi ona ipak trebalo da pamti sve svoje izborne debakle i ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke na svakom biračkom mestu poslednjih 9 godina.

Umesto gebelsovske retorike Marinika da se pozabavi odgovorom na pitanja gde je novac koji je otela od sportista i sportskih društava Vojvodine, koliko narko dilera je podmirila tim novcem i za koje usluge. Najzad, da objasni i svoje veze sa Belivuk klanom i sa kim se i zašto po Pančevu viđala uoči izbora prošle godine."

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Миња

27.10.2021 21:22

Управо тако, народ све памти и све види, ко нешто ради за њих, а ко су лопови и преваранти!

sasa

28.10.2021 08:01

Narod je skupo platio cenu vlasti bivseg DOS~a i to se ne zaboravlja

TADEJ

28.10.2021 09:11

Dok je Đilas bio na vlasti nasi gradjani se namučili, uzimao je samo za sebe!

zaklina

28.10.2021 09:12

Đilas je brinuo samo za svoj dzep, narod ga nije zanimao !

Nikola

28.10.2021 09:14

Opozicija je skup manipulatora, demagoga i klovnova! Ovoj kvaziopozicije je najbitnije da se dočepa svih benefita koje donosi vlast i nastave lično bogaćenje na račun građana Srbije.

Dama bez blama

28.10.2021 09:47

Djilas je lopov. Tu nema diskusije.

Anastasija

28.10.2021 10:00

Narod nikada neće da zaboravi koliko su štete naneli Srbiji i narodu!