NEMILOSRDNO UBIJAJU, ŽIVO MESO KIDAJU Šešelj otkrio ko su specijalci koji pomažu Albancima u napadima na Srbe (VIDEO)
Foto: Ilustracija

- Englezi su doveli tamo bataljon Gurke. To su krvožedni ratnici sa Kavkaza koji nemilosrdno ubijaju. Živo meso kidaju i maltene jedu ljude. Nisam još čuo da jedu, ali samo što to ne rade... Oni treba da posluže kao odskočna daska šiptarskim teroristima - rekao je Šešelj.

On objašnjava da pretpostavlja da su Gurke nasumice pucala na narod kada su sa albanskim specijalcima ušli "da hapse apoteku zbog lekova".

- Ništa oni nisu našli sumnjivo u apoteci, nego su hapsili lekove jer narod srpski ne sme da ima lekove - izjavio je Vojislav Šešelj.

Predsednik SRS je rekao da očekuje da će Srpska lista ubedljivo pobediti na današnjim izborima na Kosovu i Metohiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ruzica

17.10.2021 12:41

Pa lepo sam rekla da su oni najrazvratniji narod. Slicni su im Siptari.Dace Bog da ih okean potopi, a i nama da se resimo Siptara.

Solo

17.10.2021 13:59

Seselju neboj se Gurki jer i mi imamo zverke ako treba da koristimo taj naziv jer na kraju krajeva ljudsko bice je zver koja neki put nemoze da se kontrolise ali Englezi ih placaju jeftino i ti ljudi osim ubijanja ceo svoj vek nazalost nerade nista drugo. Englezi su u proslosti placali nemacke vojnike da im zavrsavaju poslove po celoj planeti pa tako i sad.Jedna vrlo lukava i proaktivna nacija podizana na vojnoj disciplini gde svako zna svoje mesto u drustvu i uvek u klasnom ophodjenju. Bas zato sto zive na ostrvu i tezna da se izadje iz ucmalosti je prosirila nnjihove horizonte i apatit za nove zemlje i naravno sa tim ide i ubijanje i eliminisanje dok se nepokore. Vucic mora da bude vrlo oprezan radeci sa njima jer oni imaju tendenciju da eliminisu svakog gde god vide da ta nacija ima odbojan odnos prema njihovom nacinu i naravno suvise slobode po njima mora da se suzbije a to smo mi Srbi..Freedom Fighters..

Daca

17.10.2021 15:36

@Solo - Bravo za komentar o "Gurkama".Sve ste lepo objasnili.