JOVANOV ODGOVARA ĐILASOVCIMA Smehotresna konferencija za novinare Đilasovih nadničara u Kikindi pokazala kako nemaju pojma o čemu pričaju
Milenko Jovanov foto: Vladimir Marković

 

"Smehotresna konferencija za novinare Đilasovih nadničara u Kikindi je još jednom pokazala koliko pojma nemaju ni o mestima u koja dolaze, ni o događajima o kojima pričaju.

Pričaju o danu kada je Kikinda oslobođena u Drugom svetskom ratu, a konferenciju im otvara lokalni vagabundo koji je lično glasao da se današnji praznik ukine kao Dan grada. Pričaju, o koroni, a na konferenciji stoji Marinika koja je tražila referendum o vakcinaciji. Pričaju o kriminalu, a u Kikindu su nedavno dovodili najokorelije beogradske kriminalce kao aktiviste svoje stranke! 

Ali, nije to razlog njihovog dolaska. Oni su došli da ponovo iznesu svoje bolesne laži i da prizivaju šesti oktobar koji znači krvavi obračun sa političkim neistomišljenicima. Svesni da ih narod neće, svesni da je Aleksandar Vučić više stvari uradio u Kikindi, nego njihov gazda Đilas i svi oni zajedno u celoj Srbiji, nasiljem bi da otimaju vlast. 

Međutim, preračunali su se. Niti se ko plaši njihovih umobolnih planova, niti će biti njihovog nasilja, ili dolaska na vlast mimo volje naroda. Ni šestog oktobra, ni sedmog, ni bilo kog drugog datuma.

Moraće, dakle, na izbore, a šta narod da misli o ovoj Đilasovoj Multikom družini, uskoro će imati priliku i sami da se uvere. I na teži način će možda razumeti da ni Kikinda, ni Srbija nisu Mauricijus", istakao je Milenko Jovanov
potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading